Ansiktszonterapi

-sørensensistem-

Ansiktszonterapi används i ungefär samma utsträckning för samma ändamål som t ex. traditionell fotzonterapi. Ansiktszonterapi är även en skönhetsbehandling eftersom blodcirkulationen ökar och rynkor kan försvinna när depåer och blockeringar försvinner.

Det är en effektiv och samtidigt mycket behaglig behandlingsmetod. Den upplevs som en bestämd massage, avslappnande och stimulerande på samma gång. En behandling utförs med hjälp av tryck och strykningar i ansiktet som stimulerar kroppens organ, leder och muskler. Målet är att återställa kroppens naturliga fysiska psykiska balans och hälsa. Metoden har utvecklats under en lång period av forskning. Lone Sørensen- Lopez som ursprungligen är fotzonterapeut har utvecklat ansiktszonterapin i samarbete med traditionella medicinkvinnor från en indianstam i Anderna och läkare som Professor Chau och Marzello Lopez (neurolog). Idag arbetar Lone Sørensen bland annat med hjärnskadade barn.

Ansiktszonterapi strävar till att i huvudsak behandla grundorsaken till ohälsa men kan även vara bra som symtombehandling vid t ex nack- och axelbesvär, spända käkmuskler, huvudvärk, stress, sömnproblem, ögon- öronproblem…..

JAPANSK FACELIFT

Japansk ansiktslyftning är Lone Sørensens nya metod från Japan. Det är ett helt fantastiskt system med olika nervpunkter som ger direkt resultat. En behandling börjar med en renande ansiktsmask, åtföljd av själva behandlingstekniken och avslutas med en åtstramande ansiktsmask.

Peter Nykänen och Maj-Lis Rehnqvist flyttade 2008 sin utbildningsverksamhet till Finland men är åter tillbaka i Sverige med delvis utbildning och behandling.  
Läs mer…

www.ansiktszonterapi.se