Kristallbädd

från Casa de Dom Inácio Abadiania Brasilien


En Kristall-ljusbehandling renar, balanserar upp dina chakran, stimulerar din självläkning och cellförnyelse. Behandlingen kan därmed stärka ditt immunförsvar och du kan uppnå mentalt och fysiskt välmående.

Kristallterapi

Kristallbädden består av sju rena kvartskristaller som är slipade till en viss frekvens och som det kommer färgat ljus igenom. Kristallerna är inriktade mot dina energicentra / chakran som kan ge en djupgående helande effekt. Behandlingen är direkt kopplad till Casans helande energier. Därför rekommenderas att under en kristall-ljus behandling bara slappna av och ha tillit till det som händer, med intention att du får det du behöver just här och nu.

Klädsel: gärna vita/pastellfärgade bomullskläder.
Slipade kristaller

Människor som besöker Casa de Dom Inácio i Abadiania börjar ofta med en lugnande balanserande kristall-ljus behandling, för att stärka upp och förbereda sig inför vistelsen.

Kristallbäddar på Casan

På Casans klinik ordineras i huvudsak Spiritual intervention , örtpreparat, healingbehandlat vatten, kristall-ljusterapi / kriatallbädd och energiarbete i meditationsrummen.