Lama Fera

Lama Fera är en 2500 år gammal healingmetod som tidigare endast använts och lärts ut av tibetanska buddhistiska munkar i klostren, för att hela och hjälpa människor.

En indier vid namn Shri S K Saini lärde sig denna healingteknik, av tre tibetanska munkar och som i sin tur nu börjat lära ut till oss västerlänningar. Han arbetar som läkare på ett Ayurvediskt sjukhus i Indien och använder ofta denna teknik för att stärka upp patienten innan den traditionella behandlingen sätts in.

Ordet Lama Fera kommer av Lama som är en buddhistisk präst och Fera från metoden som inleds med att man rör sig runt den man ska hela i 2 1/2 varv.
Denna behandlingsmetod kan hjälpa att effektivt rensa, ta bort tunga blockeringar i kropp och aura, balansera och öka energiflödet. Lama Feran kan motverka stress och depressioner då den ger ökad mental styrka och självkännedom.

Ofta börjar jag mina behandlingar med Lama Fera. Jag har märkt att när jag gör detta har klienten lättare att ta till sig den fortsatta behandlingen.

 

 

Dalaia Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest.

Människan!

Människan offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar.
Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan.
Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet.
Följden blir att hon varken lever i nuet eller i framtiden.
Hon lever som om hon aldrig skulle dö och så dör hon utan att ens någonsin har levt.